Išsirinkime kvepalus pagal zodiako ženklą

Kvapas tai mūsų vizitinė kortelė, taip kaip pasirenkame aromatą, taip yra stimuliuojamas ir mūsų potencialas, harmonija su vidiniu „aš“. Įdomu tai, kad aromatas ir kosmosas yra kur kas labiau susiję, nei kada galėtume pagalvoti. Ar esate girdėję posakį, kad „pasakyk, kas tavo draugai, ir aš pasakysiu, kas tu toks?“ Manau ne vienas tai girdėjome, o dabar panašus posakis: „ Pasakyk, kada tu gimei ir aš pasakysiu, kaip tu turi kvepėti“. Jau įdomiau? Man tikrai įdomu. Jei sudominau, tuomet skaitykite straipsniuką, kokie kvepalai tinka palei mūsų zodiako ženklą.

Avinas. Šiam zodiako ženklui tinkančios aromato natos: tai rožė, sandalas, jazminas, ambra, aguona, pušis, pelargonija, citrina, muskusas, rozmarinas, vanilė, kalendra, pakalnutė, kadagys, šalavijas.

Šio zodiako ženklo atstovai mėgsta intensyvius ir patvarius aromatus. Kadangi šis zodiako ženklas iš prigimties tikras užkariautojas, tai natūralu, kad ir aromatus mėgsta stiprius. Tikslas – suvilioti ir apsvaiginti. Šio ženklo atstovai dažniausiai pasiruošę priimti bet kokį iššūkį. Tiek vyrai, tiek moterys yra ekstravertai. Avinas save dažnai laiko nestandartiniu, tad renkasi pačių ekstravagantiškiausių parfumerijų kvepalus. Tai ženklas, kuris nebijo bandyti įvairias tonacijas, bet intensyvumas ir aromato aštrumas išlieka dominuojančiais.

Šio ženklo žmonės energingi ir ryžtingi, dažnai pasireiškia polinkiu į sportą, aromatus mėgsta su „gaivia puokšte“. Elegantiškam vakarui renkasi kvepalus su pavasario alyvų, gvazdikų arba viržių, miros, kadagio, neroli, muskato, ylango, cinamono aromatais.

Jam patariama rinktis intensyvius, ryškius bei ekstravagantiškus kvepalus

Jaučiai. Tinkančios aromato natos: muskusas, lavanda, lotosas, bergamotė, rožė.

Tai žemės ženklų atstovas, tad ir pirmenybę teikia augaliniams aromatams. Žolių, gėlių ir vaisių kvapai – štai jo mėgstamiausi. Moterys tiesiog intuitiyviai sugeba pasirinkti tokią gamą, kuri pabrėžtų jų moteriškumą. Nuo kitų zodiako ženklų išsiskiria tuo, kad kvepalus renkasi palei tai, kokio tirštumo ir sodrumo jis yra.

Šie zodiako ženklo žmonės yra solidūs ir jausmingos sielos asmenybės, kurios dievina gamtą. Kvapus renkasi prašmatnius, bet tuo pačiu ir subtilius, švelnius gėlių aromatus, mėgsta gražią buteliukų išvaizdą. Žvaigždės aktyviai rekomenduoja parfumus su verbenos aromatais (turi savybę raminti aistras), o taip pat su jazminų aromatais (suteikia ramybę), magnolijos, anyžiaus, hiacintų, lelijų, raudonųjų rožių, šermukšnio, ramunėlės, šalavijo aromatais.

Dvyniai. Tinkančios aromato natos: sandalas, rožė, kedras, pušis, muskusas, žemuogė.

Šis zodiako ženklas yra oro atstovas, kuris nepaliauja eksperimentuoti ir tuo sugeba keisti aromatus, priklausomai nuo paros meto, o kartais net ir kombinuoja juos palei savo skonį. Tuo galintis išmušti iš vėžių savo partnerį, tačiau reikėtų būti atidiems, nes aromatų kaita dažnai asocijuojasi su gamtos nepastovumu, judrumu, bet taip pat ir neištikimybe.

Šio ženklo atstovai nuolat trokšta spindėti, mėgsta naujas ir madingas aromatų kompozicijas, pradedant sunkiais kvepalais, o baigiant nepakartojamomis jaunatviškomis aromatų kompozicijomis su orchidėjos ir bijūnų natomis. Žvaigždės rekomenduoja kvepintis irisų, levandos, našlaitės, rozmarinų, mėtų, kamelijų, santalo, eukalipto, vetiverio, kitų gėlių ir žalumos aromatais. Dvyniams sunku apsiriboti vienu aromatu, kadangi jiems greitai pabosta net pati geriausia kvepalų gama.

Šį ženklą teigiamai veikia citrusų kvapai, prieskonių ir šviežių žalumynų aromatai idealiai veikia jų nervų sistemą.

1 komentaras:

  1. tikrąji gyvenimo skoni ir kvapą galime pažinti ir pajusti tik įsigiline i save. http://www.tetaklubas.lt/knyga-teta-gydymas-ivadas-unikalu-energinio-gydymo-metoda/

    AtsakytiPanaikinti